Tel: 0730.617.376 E-mail: contact@parbrizenordvest.ro

Parbrize Auto, Camioane, Autocare, Microbuze

Parbrize Camioane

 

Oferim servicii de calitate in comercializarea parbrizelor pentru camioane, avem in stoc diverse modele si branduri. In acelasi timp oferim si servicii de inlocuire si montaj pentru parbrizele de microbus, precum si sfaturi utile si recomandari pentru pastrarea parbrizului intr-o stare cat mai buna, pe termen lung. Aceste tipuri de parbrize de camion, de dimensiuni mai mari, necesita un nivel ridicat de experienta si profesionalism.

Avem in o gama larga de tipuri de parbrize pentru camioane, de la cele mai simple, de baza, pana la modele mai complexe, cu senzori de ploaie incorporati si incalzire. Indiferent de tipul de parbriz dorit, cu siguranta va putem ajuta. Parbrizul este un element crucial pentru orice sofer de camion, orice fisura sau craparatura a parbrizului unui camion trebuie sa fie remediata imediat, iar daca acest lucru nu este posibil, parbrizul trebuie inlocuit, pentru siguranta soferului si a celor din jur. 

Motor Glass va ofera atat o gama vasta de modele de parbrize pentru camioane, cat si servicii de reparatii parbrize, inlocuire si montaj, la preturi mici.

parbrize camioane

Contacteaza-ne acum!

0730.617.376