Tel: 0730.617.376 E-mail: contact@parbrizenordvest.ro

Parbrize Auto, Camioane, Autocare, Microbuze

ParbrizeServicii

Indiferent ca aveti o mica lovitura in parbriz sau un parbriz spart ce trebuie inlocuit, va asiguram ca totul se face in mod corespunzator.

 

1. Montaj parbrize, lunete, geamuri laterale

Acest serviciu este oferit prin intermediul unui numar de 10 angajati, toti avand pregatire in domeniu; montajul se efectueaza folosind adezivi profesionali care asigura o etanseitate perfecta si care da posibilitatea ca in 3 ore de la montaj sa puteti circula cu masina. Montajele se efectueaza atat la atelierele firmei, cat si in locurile in care suntem solicitati de catre clienti, atata timp cat sunt indeplinite cateva conditii minimale.

2. Distributie parbrize

Prin intermediul masinilor proprii, in acest moment facem distributie cu parbrize si produse auxiliare in judetele MARAMURES, SALAJ, CLUJ, BIHOR si SATU MARE.

3. Reparatii parbrize

Daca parbrizul dumneavoastra a suferit o fisura sau ciobitura, in functie de dimensiunea avariei produse, acesta nu necesita neaparat inlocuire, putand fi reparat. Conditia principala a reusitei reparatiei este sa va prezentati la sediul nostru cat mai repede dupa producerea fisurii. Daca acest lucru nu este posibil, recomandam lipirea unei benzi adezive pe fisura pentru a opri patrunderea impuritatilor.

4. Decontarea daunelor

Firma noastra are contracte cu toate societatile de asigurari; astfel, in cazul in care aveti un parbriz sau geam pe care asiguratorul dumneavoastra l-a dat spre inlocuire, va puteti prezenta la atelierele noastre cu nota de constatare. Noi va vom efectua astfel lucrarea, fiind decontata direct de societatea de asigurare.

5. Folii auto

Daca doriti sa va protejati de soare in masina dumneavoastra, foliile auto sunt optiunea cea mai buna. Foliile auto resping pana la 99% din razele ultraviolete si pana la 45% din caldura solara, ofering beneficii multiple pentru orice automobil. Pentru mai multe detalii vizitati pagina naostra de folii auto.

Garantia Produsului

Garantia este conforma legilor din Romania, de 18 luni. Pentru inlocuirea produsului in perioada de garantie, se vor prezenta urmatoarele:
– factura de achizitie
– dovada montarii intr-un service specializat
– memoriu justificativ al deficientei reclamate

Garantia nu se acorda in urmatoarele situatii:
– montaj necorespunzator executat de catre personal necalificat
– fisuri aparute in urma socurilor: mecanice, termice sau cele datorate unei caroserii (rama parbriz) deformate
– fisuri datorate unor fenomene meteo extreme sau in cazuri de forta majora

Pentru programari sau daca doriti mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati prin telefon sau email:

Contact